Saamamme palaute

Asiakkaamme ovat antaneet ahkerasti palautetta Facebookissa! Valtaosa on ollut erittäin tyytyväisiä ja palaavia asiakkaitakin on nähty jo ensimmäisenä vuonna monta. Tässä muutamia poimintoja palautteesta:

”Pablo vietti viikon Käpälämäellä ja oli ilo saada takaisin iloinen ja hyvin hyvin hyvin hoidettu koira. Kaikki yhteistyössä sujui tavattoman joustavasti ja suurella ammattitaidolla. Enää ei tarvitse miettiä missä meidän koira lomansa viettää. Kiitos Titta!”                                        -Maarit L.

 

”Lämpimät suosittelut! Meidän Taavista huomaa heti jos hoito ei ole ollut herran mieleen, mutta Käpälämäestä haettiin kotiin niin rentoutunut ja stressitön lomalainen että ei voi kuin kiittää.”             -Jenni A.

 

”Tykkään, että eläinten kanssa ollaan, sekä annetaan aikaa uusiin asioihin. Meidän 7kk ikäinen pentu omistajineen kiittää. Tiedämme minne soitamme, kun jälleen hoitoa koiralle tarvitaan.”          -Tarja V.

 

”Sulo-kissa ja Sulon palvelusväki kiittävät viikonlopun hoitopaikasta.  Vaikka kokemus oli ensikertalaiselle ollut vähän pelottavakin, niin kotona Sulo oli heti kehräävä, puskeva ja rento omaitsensä. Käpälämäessä oltiin kiinnostuneita lemmikin hoitoon liittyvistä asioista, joten lomallakin pystyy olemaan huoletta. Suosittelen paikkaa ehdottomasti muillekin. ”                                                                                – Karoliina I.

 

 

”Tuutti-kissa käy säännöllisesti hoidossa omistajien työmatkojen aikana ja kaikki me olemme hyvin tyytyväisiä, täysi 10.”

– Tim R.