Kuvia

Koirapuolella näyttää tällä hetkellä tältä! Paikkoja on monen kokoisille koirille ja osa paikoista on väliseinän luukun avaamalla yhdisteltävissä isommallekin porukalle.

 

Ulkotarhojen fiksailu jatkuu keväällä lumien sulettua, tällä hetkellä ne näyttävät tältä 🙂


Verkon alalaitaan on tulossa tiiviimpi verkko pikkukoiria varten. Samoin karkaamisia pyritään estämään kiipeily- ja alikaivuuestein. Kesällä 2018 on tarhoihin saatu jo koppeja ja säänsuojia, samoin näköesteet tarhojen väliin estämään rähinöitä verkon läpi. Kovemmille menijöille hoitolasta löytyy 2m korkeat elementtitarhat, jotka kestävät vauhdikkaampaakin tyyppiä:


Kissapuolella on hihoja heiluteltu ja kissojen yksiöt alkavat olla valmiita.  Jokaisessa kissaboksissa on piilopaikka, peti, raavittavaa, kiipeilytasoja sekä tietenkin wc sekä ruoka- ja juomakupit. Osassa paikoista on oma ikkuna ja siinä komean kokoinen ikkunalauta, josta on hyvä tähystää ulos. Muutkin paikat ovat valoisia ja niistä pääsee päivittäin jaloittelemaan kissalan yhteiselle alueelle sekä toimistoon.

 

 

Kehräämön ensimmäinen asukas koeajoi helmikuussa 2018 ikkunalaudan:

 

 

”KUKKUU!” 🙂 Kissamuorin kurkistus.

Kuvia paljon lisää Käpälämäen Lemmikkihoitolan somessa! Olemme aktiivisesti esillä sekä Facebookissa että Instagramissa. Tervetuloa seurailemaan hoitolan menoa!